joi, 18 februarie 2010

Liniste asurzitoare...

E ora 15:00 dupa-amiaza. Ma afund in cotidian si ma gandesc la viitorul meu, ma gandesc cum ar fi in momentul de fata sa am 30 de ani. Ce as face cu viata mea? Ei bine, as incerca toate metodele de a ma perfectiona in comunicare si de a incerca sa fiu cat mai placut oamenilor. Dar probabil ar fi prea tarziu. As fi in cel mai sigur caz un om casatorit, un tata {sper} iubitor si un prieten de nadejde si care ar sarii mereu in ajutor.
Dar asta va fi in viitor? Nu stiu.. Ciudat este faptul ca unii oameni inca ma subestimeaza si nu stiu de ce sunt eu in stare insa o sa le demonstrez. Am sindromul Chirea, se vede si acum o citez: "sa le spuneti celor doi ca au gresit ora, asta nu e ultima ora din semestru..." Cine stie, cunoaste. Desigur la ora trei ce as putea scrie, numai bazaconii pentru a-mi pierde timpul si vremea. Cafeaua este nelipsita pe masa de lemn din care inca mai iese miros proaspat de cires desi e veche de cativa ani buni de zile.
Si totusi ma opresc. Ce-mi lipseste mie frate? Sunet, zgomot, nimic, nimic.. si imi pare rau ca eu sunt singurul supravietuitor al vietii mele. Viata mea, iar o iau de la capat cu viata mea. Parca as fi Adi Minune {piticu porno} sa folosesc asemenea sintagme si totusi le folosesc. Vezi? Am plecat de la un subiect si am ajuns la unul cu totul diferit. Ma rog.. te las cititorule pentru ca te-am obosit prea mult si nu vreau sa te plictisesc citind astfel de lucruri stupide. PA-PA-PA-PA-PA

2 comentarii: